Snitele de curcan umplute

de La Ancuta in Curcan, 13 Iun 2011 | 7116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii piept de curcan
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • 3 linguri lapte
  • pesmet
  • cimbru
  • sare, piper
  • ~150 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de curcan umplute:

Batem feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi condimentam cu sare si piper. Taiem bucatetele de cascaval (2-3 pentru fiecare felie de carne).

Asezam cascavalul pe fiecare bucata de carne iar apoi impaturim. Eu nu am prins cu scobitori, dar daca credeti ca este necesar puteti sa le prindeti.

Intr-un castron batem bine ouale cu sare si adaugam apoi faina si laptele. Amestecam pana se omogenzeaza si devine un aluat putin mai gros decat cel de clatite. Adaugam piper si cimbru uscat.

In alt castron amestecam pesmetul cu 2-3 linguri de cascaval ras.

Dam snitelele prin amestecul de ou iar apoi prin pesmet. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare snitel punem o bucatica de unt.

Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute iar apoi le intoarcem cu grija si mai lasam inca 15 minute la cuptor.
Servim calde alaturi de garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de curcan umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor cu garnitura de orez